Vaniljecreme med mascarponeis

Ice Coffee

 photo ICECOFFEE-1_zps48846a3d.jpg

Sommerens crawing har været iskaffe. Ikke Nescafe udgaven (selvom den også er ok), men den luksuriøse udgave med vaniljeis.

Jeg er stadig i min lærer-at-drikke-kaffe-fase.
Men det går bare så meget bedre med iskaffe.

Så jeg tænker, at det holder jeg mig bare til fremadrettet.

Altså når der kommer kunder på arbejde og jeg serverer kaffe, så laver jeg lige en iskaffe til mig selv.

Eller når jeg bliver budt på kaffe hos folk, beder jeg om en iskaffe. Det er ikke uhøfligt, vel? Ikke ret meget anderledes end at bede om mælk til kaffen.

Når andre folk starter med deres morgenkaffe, fordi de “bare ikke kan tænke inden de har fået den”, så starter jeg med en iskaffe.

Go’ plan 😉

 photo ICECOFFEE-2_zps8c7dca56.jpg

Til 1 stort glas eller 2 små

2 kugler vaniljeis
1,5 dl stærk kaffe
3,5 dl mælk
1/4 dl karamel kaffe sirup (kan udelades)
Isterninger
Kom det hele i et stort glas og rør sammen.
Nyd i solskinnet.

 photo ICECOFFEE-4_zpsfc2c010a.jpg

TIP: Du kan også slutte af med flødeskum på toppen. Så bliver det ikke bedre.

 photo ICECOFFEE-5_zpsfabff473.jpg

 photo ICECOFFEE-3_zpsccb7a9cf.jpg

3 kommentarer

  • Rikke

    Giver lige et super tip videre! For jeg er nemlig også dybt afhængig af iskaffe, men den smager bare ikke “rigtig” synes jeg (altså kontra baresso o.l.) når man laver almindelig kaffe og køler det ned..
    The Pioneer Woman har en skøn opskrift, hvor hun laver kold kaffe og bruger! Og kaffesmagen er bare så meget bedre!
    Ca 2 L vand til 125 g god kaffe, og så bare stå på køl i 8-12 timer. Det er skønt!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ej hvor ser det godt ud 🙂 Tak for inspo 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mh.. Det ser super lækkert ud! Jeg er selv vild med iskaffe – især i denne hede. Et godt tip er at lave kaffeisterninger til iskaffen. Super nemt og lækkert 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vaniljecreme med mascarponeis