Den nemmeste Cheesecake
Godaften.
Der er KÆMPE forskel på cheesecake, hvis du spørger mig.
Ih hvor kan man blive skuffet, når man bestiller cheesecake.
Den kan være grynet, kedelig, tør, snasket eller bare til grin.
Måske skyldes min kritiske smag, at jeg er vokset op med denne her cheesecake.
Det er nemlig verdens bedste opskrift.
Den perfekte smag. Den perfekte konsistens.
Og så er den bare super nem at lave.
—
Jeg har fået lagt en del kage på bloggen, på det sidste.
Tror du egentligt, at jeg spiser kage flere gange om ugen?
Sikkert!
Det kan jeg nu godt forstå, men jeg vil gerne lige slå fast, at det gør jeg altså ikke.
Jeg bager aldrig en kage til os selv – bare sådan.
De kommer med på jobbet. Til fødselsdag. Til gæster. Og sådan rundt omkring.
Jeg har nogle aftensmads-opskrifter planlagt. De kommer snart 🙂
Verdens bedste cheesecake
125 g blødt smør
200 g Digestive (ikke light)
Kom kiksene i en pose og knus med en kagerulle.
Bland godt sammen med den bløde smør. Brug klør fem.
Kom i bunden af en springform og brug en spartel til at presse overfladen med.
200 g Philadelphia (ikke light)
40 g flormelis
1 tsk vaniljesukker
Røres godt sammen
2,5 dl piskefløde
Pisk fløden til flødeskum og vend sammen med ostecremen.
Fordel på kiksebunden.
Stil på køl
Topping:
2 blad husblas
Lægges i koldt vand
1,5 dl solbærsaft
Kom i en gryde og varm op. Det skal ikke koge.
Når det begynder at dampe, presser du vandet fra husblassen og kommer op i gryden.
Rør rundt og tag gryden af varmen.
Stil på køl til det tykner.
Dryp saften i en spiral på overfladen af kagen. Træk en træpind igennem for at lave hjerte-effekten.
TIP: Du kan også bare ligge et lag solbærmarmelade over kagen. Det er lidt nemmere. Og det gør jeg normalt.
Den opskrift vil jeg helt sikekrt prøve! Nævnte for et par veninder allerede i formiddags at jeg havde enormt lyst til cheesecake og jeg havde scrollet pinterest tynd for en god opskrift. Uden succes… Men jeg tror dig når du siger den er god og den er virkelig godt præsenteret!