Gigant kanelsnegl

Skal vi dele en kanelsnegl?
Sætningen får pludselig en helt ny betydning, når sneglen har denne størrelse. 🙂
Den er super nem at lave og du får en blød, lækker snegl.
2,5 dl mælk
25 g gær
Lun mælken og rør gæren i
75 g smør
75 g sukker
500 g hvedemel
Smelt smørret og kom det i mælken sammen med sukker og mel.
Ælt godt igennem – lad gerne røremaskinen stå og køre i ca. 15 minutter til dejen slipper.
Dejen skal være sammenhængende men meget blød.
Stil dejen til hævning i 45 minutter.
Lav fyldet imens.
Fyld:
125 smør
100 brun farin
125 muscovadosukker
3 spsk kanel
Smelt smøret og rør sammen med brun farin, sukker og kanel.
Stil på køl mens dejen hæver.
Rul dejen ud.
Ca. 35×70 cm.
Fordel fyldet og rul sammen.
Lav et snit på langs af pølsen, så den deler sig i to.
Rul den ene pølse sammen i en pande og den anden i forlængelse af.
Lad hæve i 45 minutter.
Bag ved 170 grader varmluft i 30 minutter.
Flormelis
Lunken vand
Lav en glasur og kom på kagen, når den er kold.
Følg mig på Instagram: @byguldahl
Det her er intet mindre end genialt!!! Det skal prøves meget snart. Tak for god inspiration 🙂
Kh. Christina