Fedtebrød
Fra du går i gang, til kagerne er i ovnen, går der maks 10 minutter (Jeg har taget tid)
Dvs. at du har friskbagte småkager i løbet af 25 minutter.
Ca. 30 styk
125 g hvedemel
1/4 tsk hjortetakssalt
65 g kokosmel
65 g sukker
Rør sammen
125 g usaltet smør
Smelt smørret og rør i melet.
Rul dejen ud på en bageplade i 3 striber.
Ca. 3 mm tyk, 5 cm bred og 25-30 cm lang.
Bages ved 200 grader i 10 minutter til de er lysebrune.
200 g flormelis
Lidt lunken vand
Rør en tyk glasur af flormelis og vand.
Tag fedtebrødene ud af ovnen og lad dem stå i 2 minutter, inden du kommer glasur på.
Pynt evt. med frysetørrede hindbær.
Mens de stadig er varme skærer du skrå stykker.
Lad dem køle af på en rist og opbevar dem i en kagedåse.
Ingen kommentarer endnu