Konfekt: marcipankugler
Ca. 30 styk
150 g hvid chokolade
Smelt chokoladen over vandbad
100 g marcipan
50 g flormelis
Rør marcipan og flormelis i chokoladen.
Det skal røres godt igennem og tager lidt tid.
Brug en elpisker, hvis du er utålmodig.
Stil på køl i 30 minutter.
Imens laves chokoladen klar.
170 g mørk chokolade
Smelt 2/3 af chokoladen over vandbad.
Hak den sidste 1/3 og rør i den smeltede chokolade, så det smelter sammen.
Rul små kugler af dejen med hænderne og vend i chokoladen med 2 gafler.
25 g pebermynte bolcher
Hak stokken med en kniv.
Drys en smule på toppen af chokolade-kuglerne, inden chokoladen størkner.
Det havde vi ikke gættet michela …….. Vi glæder os til at se dig juleaften. Din gave i år er lidt speciel. Ha ha