Helt perfekte brune kartofler

Konfekt: marcipankugler


 

Ca. 30 styk

150 g hvid chokolade

Smelt chokoladen over vandbad

100 g marcipan
50 g flormelis
Rør marcipan og flormelis i chokoladen.
Det skal røres godt igennem og tager lidt tid.
Brug en elpisker, hvis du er utålmodig.

Stil på køl i 30 minutter.
Imens laves chokoladen klar.


170 g mørk chokolade
Smelt 2/3 af chokoladen over vandbad.
Hak den sidste 1/3 og rør i den smeltede chokolade, så det smelter sammen.

Rul små kugler af dejen med hænderne og vend i chokoladen med 2 gafler.

25 g pebermynte bolcher
Hak stokken med en kniv.
Drys en smule på toppen af chokolade-kuglerne, inden chokoladen størkner.


1 kommentar

  • Det havde vi ikke gættet michela …….. Vi glæder os til at se dig juleaften. Din gave i år er lidt speciel. Ha ha

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Helt perfekte brune kartofler