Kærnemælkshorn
Jeg har lavet lækre kærnemælkshorn. Prøv dem.
16 stk.
Dej:
25 g gær
2 dl kærnemælk
Lun mælken og rør gæren ud i mælken.
2 æg
1 tsk vaniljesukker
1 knsp salt
150 g smeltet smør
Rør det hele i kærnemælken
400 g hvedemel
Ælt melet i dejen lidt af gangen.
Den skal være blød og smidig.
Stil til hævning i 1 time.
Remonce:
100 g marcipan
100 g sukker
100 g blødt smør
Ælt det hele sammen med hænderne.
TIP: Hvis smørret er for hårdt, så kom ingredienserne i en skål og lad den stå på køkkenbordet, mens dejen hæver. Så burde det være lige til at ælte.
Drys lidt mel på bordet og rul dejen ud.
Den skal være godt 1 meter lang og 15-20 cm bred.
Skær trekanter langs dejen.
Fordel remoncen på trekanter – læg en klat i en bredeste ende.
Hindbærmarmelade
Kom 1/2 tsk hindbærmarmelade på toppen af remoncen.
Rul trekanterne sammen og læg dem på en bageplade med samlingen nedad.
Lad hæve 15 minutter.
Bages ved 180 grader alm. ovn i ca. 15 minutter
De ser super lækre ud dine kærnemælkshorn. Har selv lige lagt et oplæg op om kærnemælkshorn – tag meget gerne et smut forbi og kig 🙂
http://lise-just.bloggersdelight.dk