Quick guide til bedre Instagram billeder

Kokos-chokoladekage med kaffe


Dette er mit bidrag til Madbloggerudfordringen #8

Denne gang fik vi tildelt en farve, og havde frie hænder til at lave en ret ud for den farve.

Jeg fik farven brun og det kunne jo næsten kun ende ud i noget med chokolade, ikk 🙂


Chokoladekage:

4 æg
350 g sukker
Pisk æg og sukker luftigt

200 g smør
3 spsk kakao
Smelt smørret (1 min i mikroovn) og rør smør og kakao i æggene


1 tsk vaniljesukker
1 tsk bagepulver
200 g hvedemel
50 g kokosmel
Rør de tørre ingredienser sammen og vend dem i dejen

Smør en springform og hæld dejen i.

Bag kagen ved 175 grader i 50 minutter.


Kaffecreme:

175 g sukker
1/2 dl vand
Kom sukker og vand i en lille gryde og smelt over varmen.
Kog op og lad det koge et par minutter.
Tag af varmen.

3 æggehvider
Pisk æggehviderne stive.
Hæld den smeltede sukker i æggehviderne i en tynd stråle mens du pisker.


2 spsk stærk kold kaffe
1 spsk kakaopulver
Vend kaffe og kakaopulver i æggehviderne.
Fordel over kagen, når den har kølet lidt af.

1 håndfuld blåbær
Pynt med lidt drysset kakao og blåbær på toppen.


Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Quick guide til bedre Instagram billeder