Thai-salat

Godaften.
I får lige en lille nem opskrift til hverdagen.
Til 2 personer
350 g Gulerødder
1 Glaskål
2 Rødbeder (ca. 250 g)
Skræl og riv gulerødderne, glaskålen og rødbederne.
Vend gulerødder og glaskål sammen, men vent evt. med rødbederne, hvis du vil undgå at det farver.
TIP: Glaskålen kan evt. udskiftes med f.eks. spidskål
Dressing:
1 spsk Olivenolie
Saften fra 1/2 lime
1 tsk rørsukker
Salt og peber
Rør dressingen sammen og hæld over gulerødderne.
Kød:
2 fed presset hvidløg
En smule olivenolie
300 wokstrimler
Svits hvidløg i olie på en pande og steg wokstrimlerne.
Vend både kødet og rødbederne i gulerødderne.
1 håndfuld mynteblade
1/2 frisk, hakket chili
Sesamfrø
Drys med chili, sesamfrø og pynt med mynteblade.
Hvordan skærer du grøntsagerne?