Thai-salat

Citronkylling med speltkerner

Ssund, nem og hurtig gang aftensmad.

Til 2 personer

Tænd ovnen på 200 grader varmluft

2 kyllingebryster
Læg dem på hvert sit stykke stanniol

1 spsk olivenolie
Saften fra 1/2 citron
2 fed presset hvidløg
Salt og peber
Evt. krydderurter
Rør det hele sammen i en skål.

Hæld det over kyllingebrysterne og pak stanniolen sammen.
Sæt dem på en bageplade med bagepapir.

250 g tomater (på stilk)
8 små gulerødder
2 spsk olivenolie
Læg dem ved siden af kyllingen på bagepladen.
Pensl med olivenolie. Drys godt med salt.

Bages i ovnen ved 200 grader i 30 minutter.

TIP: Hvis du kun har normale størrelse gulerødder, så del dem en gang på langs.

250 g hvede- eller speltkerner
5 dl vand
Salt
Hæld kernerne, vand og salt i en gryde og kog op.
Skru ned for varmen og lad det simre i ca 20 minutter.

Si vandet fra kernerne og kom dem i en skål.

1 håndfuld hakkede krydderurter
Saften fra 1/2 citron
Salt og peber
Bland kernerne med krydderurter, citron, salt og peber.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Thai-salat