9 ting om mig

1. Jeg arbejder som Art Director i et reklamebureau. Det er sådan noget med, at få folk til at købe en vare. I bund og grund.

2. Du finder ALDRIG nogensinde en eneste opskrift med løg i på min blog. Jeg hader løg.
Forstår simpelthen ikke hvorfor producenterne kommer løg i hvert andet produkt. Det er deres skyld, at jeg bruger 5 timer om ugen i supermarkeder, fordi jeg skal gennemgå samtlige ting på varedeklarationen, for at være heeelt sikker på, at der ikke er 0,00002% løg i. Du tror mig ikke, men jeg KAN godt smage det. Jo jeg kan!

3. Jeg er en smule autist til tider og kan f.eks. mit kontonummer, kortnummer og andre tal udenad.

4. Jeg er mega, mega bange for stankelben. Kæmpeedderkopper med vinger. Fydaføj.

5. Jeg er 28 år. Bor i Horsens sammen med min kæreste og vores hund Mango.

6. Jeg tror ikke på salmonella. Det er var noget som fandtes engang, men er nu udryddet. Der er absolut ingen grund til at købe de dyre pasteuriserede æg. Til gengæld går jeg meget ind for økologiske æg.

7. Jeg har arbejdet som tjener ved siden af studiet i nogle år. Det gør jeg ikke længere. Men det var nok der, interessen for mad opstod. Jeg var lidt fascineret af, hvad kokkene kunne trylle frem.
Hvordan det lige endte ud i en blog, ved jeg faktisk ikke… Førhen var jeg typen der brændte pasta på 🙂

8. Jeg er fuldstændig pjattet med jul. Når supermarkederne pynter op i efterårsferien tænker jeg “Det var squ da på tide”

9. Bloggen hedder byguldahl fordi jeg hedder Guldahl til mellemnavn. Mit fornavn er Michela [udtalelses Mi-ke-la] men det har folk lidt problemer med at huske, så jeg er ofte bare blev kaldt Guldahl. Det hænger åbenbart lidt nemmere ved i hukommelsen.

Spørgsmål?

www.byguldahl.dk
Ps: Jeg bliver såååååååå glad, hvis du efterlader en lille kommentar. Kom med din mening, den erfaring, din viden eller bare et lille hej 🙂

Kontakt mig på michelaandersen@hotmail.com

Alle billeder og opskrifter har jeg ophavsretten på. Hvis du spørger pænt, giver jeg dig måske lov til at bruge dem, men send mig først en mail.
Hvis du bruger dem uden tilladelse, får du bøllebank.


byGuldahliGoogle+