Hjemmelavet Toblerone-is

Ternet brød

Det er nu hyggeligt at få nybagt brød en søndag morgen.

Ingredienser:
3 dl lunken vand
50 gr gær
3 spsk olie
1 tsk groft salt
150 gr grahamsmel
400 gr hvedemel

Rør gæren ud i vandet
Tilsæt olie, salt og grahamsmel.
Ælt hvedemelen i lidt efter lidt
Lad dejen hæve i 1 time (eller lad den stå i køleskabet og koldhæve til næste morgen)
Form dejen til én stor kugle og læg på en bageplade
Sigt lidt mel over dejen og skær ridser i brødet på begge leder med en skarp kniv
Bag brødet i 45 min ved 200 grader

Man kan sikkert også lave andre fine mønstre – et stort hjerte eller lign. Det må jeg eksperimentere med en anden dag

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hjemmelavet Toblerone-is