Endnu en sommerkjole

Indbagt spinat brød

Eller hvad man end kalder det:)

Brug samme dej som til denne pizza

Fuldkornsbund:
2 dl lunkent vand
25 gr gær
1 spsk olie
1/2 tsk sukker
1 tsk salt
3 dl hvedemel
3 dl fuldkornsmel
1 dl grahamsmel

Rør gæren ud i vandet og tilsæt resten af ingredienserne. Ælt dejen godt igennem. Lad den hæve i mindst en time. Rul ud og kom fyldet på. Rul ud på bagepapiret med det samme – den kan altså ikke flyttes bagefter 🙂

Fyld:
400 gr hakket spinat
300 gr hytteost
2 æg
4 tomater

Spinaten optøes i en gryde og blandes sammen med hytteost og æg. Tomaterne skæres i mindre stykker og blandes i. Kom det hele på den udrullede dej (på halvdelen af dejen) og luk sammen.
Bages ved 200 grader varmluft i 20 min

Jeg lavede bare én stor, men tror det ville være en fordel at lave 2 mindre eller flere små, så stykkerne ikke bliver så store.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Endnu en sommerkjole