Dessertanretning på 5 minutter

Rødspætteruller

 photo ROslashDSPAEligTTEFILET-1_zps79f25d8b.jpg

De sidste dage er der svømmet små fisk ind på en masse madblogs.

Det skyldes at den fjerde madbloggerudfordring er gået i fisk.
Vi har fået leveret en pakke fra Skagenfood og i min pakke, fandt jeg nogle fine rødspættefileter.

De endte således…

 photo ROslashDSPAEligTTEFILET-2_zps5cdfb711.jpg*

Til 4 personer

Ærtepuré
150 g ærter
Varm ærterne i en gryde og hæld vandet fra.

20 g smør
Salt og peber
Blend ærterne sammen med smør, salt og peber med en stavblender.

650 g rødspættefileter (ca. 12 stk.)
Smør ærtepuréen på rødspættefileterne og rul sammen.

1 æg
Pisk ægget med en gaffel

1 håndfuld frisk persille
75 g rasp
Hak persillen fint og bland med raspen.
Rul rødspættefileterne i ægget og derefter i raspen.
Kom i et ovnfast fad.
Bag ved 200 grader i 2o minutter.

 photo ROslashDSPAEligTTEFILET-3_zpsa6f0ee8a.jpg

Radisecarpaccio
4-8 radiser
Vask radiserne og brug et mandolinjern til at skære helt tynde skiver.
Kom skiverne i helt koldt vand, indtil de skal bruges.

1 skive rugbrød
Smør
Smuldr rugbrødet og rist det på en pande i lidt smør.
Lad det dryppe af på et stykke køkkenrulle.

Parmesan
Persille
Citron
Anret radiserne i bunden, rugbrødet drysses ovenpå, riv lidt parmesan over og pynt med frisk persille.
Pres citron over fisken.

Server med ris.

 photo ROslashDSPAEligTTEFILET-4_zps1b6c7c33.jpg

Se de 49 andre resultater af udfordringen her

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dessertanretning på 5 minutter