Rødspætteruller
De sidste dage er der svømmet små fisk ind på en masse madblogs.
Det skyldes at den fjerde madbloggerudfordring er gået i fisk.
Vi har fået leveret en pakke fra Skagenfood og i min pakke, fandt jeg nogle fine rødspættefileter.
De endte således…
Til 4 personer
Ærtepuré
150 g ærter
Varm ærterne i en gryde og hæld vandet fra.
20 g smør
Salt og peber
Blend ærterne sammen med smør, salt og peber med en stavblender.
650 g rødspættefileter (ca. 12 stk.)
Smør ærtepuréen på rødspættefileterne og rul sammen.
1 æg
Pisk ægget med en gaffel
1 håndfuld frisk persille
75 g rasp
Hak persillen fint og bland med raspen.
Rul rødspættefileterne i ægget og derefter i raspen.
Kom i et ovnfast fad.
Bag ved 200 grader i 2o minutter.
Radisecarpaccio
4-8 radiser
Vask radiserne og brug et mandolinjern til at skære helt tynde skiver.
Kom skiverne i helt koldt vand, indtil de skal bruges.
1 skive rugbrød
Smør
Smuldr rugbrødet og rist det på en pande i lidt smør.
Lad det dryppe af på et stykke køkkenrulle.
Parmesan
Persille
Citron
Anret radiserne i bunden, rugbrødet drysses ovenpå, riv lidt parmesan over og pynt med frisk persille.
Pres citron over fisken.
Server med ris.
Se de 49 andre resultater af udfordringen her
Ingen kommentarer endnu