Mangosalat

Super nem banankage

 photo BANANKAGE-1_zpsiwkp0pxi.jpg

Hvad er en madblog uden en banankage?

Lidt mangelfuld, ikk?

Men ikke længere.
Og det er endda en super nem én af slagsen.

 photo BANANKAGE-2_zpsyhgplga1.jpg

3 æg
170 g sukker
2 tsk vaniljesukker
Pisk til en luftig creme.

150 g hvedemel
1 tsk bagepulver
100 g smeltet smør
50 g kokos
Rør ingredienserne i æggene.

 photo BANANKAGE-3_zpsnmvuogqz.jpg

3 modne bananer
150 g mørk chokolade
Mos bananerne med en gaffel.
Hak chokoladen groft og rør begge dele i dejen.

 photo BANANKAGE-6_zpsgxye8x9r.jpg

Hæld dejen i en rugbrøds-form. (Alternativt en springform)
Bages ved 175 grader alm. ovn i 50 minutter.

 photo BANANKAGE-4_zpshuteqe4f.jpg

Flormelis
Vand
1 lille håndfuld hasselnødder
Rør en tyk glasur af flormelis og vand og fordel på kagen, når den er kølet af.
Hak hasselnødderne groft og kom på glasuren.

 photo BANANKAGE-5_zpsmpdmc8qy.jpg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mangosalat