Bryllupskage - trin for trin

Hand Pies

Aaah – lørdagen har stået på små ærinder, blogging og lige om lidt skal vi over til nogle venner.

Perfekt lørdag efter en uge med en puls på 240.
Heeelt ned i gear inden det går løs igen.

Jeg har alligevel nået at være en del i køkkenet, så de næste dage kommer der mere på bloggen. Følg med.

Ca. 24 stk

Mørdej

350 g hvedemel
1 tsk salt
100 g sukker
225 g smør
Æltes sammen (det skal smuldre)

1/2 dl vand
Tilføj vand til dejen samles.

Stil dejen på køl i 1/2 time

Fyld

2,5 dl brombær (frosne)
2,5 dl hindbær (frosne)
50 g sukker

Kog op i en gryde

Maizena
Vand
Rør maizena med vand og tilføj en smule af gangen i bærrene, til de tykner.

Strø mel på bordet og rul dejen ud.

Stik cirkler ud med et glas, udstikker eller lign. (mine udstikkere er 7 cm i diameter)

Kom 1 tsk bærfyld på midten.

Tag en ny cirkel dej, skær et kryds i midten, læg oven på dejen med bær og tryk sammen med en gaffel

Bages ved 200 g varmluft i ca 15 min.

God lørdag derude…

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bryllupskage - trin for trin