Kanelsnurrer

Verdens bedste pizzasnegle

PizzasnegleOkey, jeg har måske ikke smagt aaalle de andre pizzasnegle i hele verden, men jeg er sikker på, at disse er bedste.

Perfekte til madpakken.
Og de bliver ikke tørre inden for de nærmeste dage.

PIZZASNEGLE-215-20 stk

2,5 dl lunken vand
5 gær gær
Rør gæren ud

1 tsk salt
150 g kærgården steg og bag
100 g speltmel
400 g hvedemel
Kom resten af ingredienserne i og ælt godt.
Lad dejen hæve i køleskabet natten over.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Rul dejen ud.

Pensl med lidt olivenolie

375 g mozarellaost (3 pakker)
Skær osten i tynde skiver og fordel på dejen.

450 g kartofler
Skræl kartoflerne.
Skær dem i papirstynde skiver med et mandolinjern.
Fordel kartoflerne på dejen.

Drys med salt og timian.
Rul dejen sammen og skær 1,5 cm tykke skiver.
Lad pizzasneglene hæve 30 min.

Bages ved 220 grader i 20 min

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

5 kommentarer

  • De ser godt nok lækre ud:)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mums – de ser fine ud. Men ville man ikke kunne komme noget tomat koncentrat i, hvis man nu synes der er lidt for lidt tomat?

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • byGuldahl

      Hej Rikke. Det kan du godt, men jeg synes faktisk, det vil være lidt synd, hvis tomatsmagen overtager. De er ikke tørre og mangler slet ikke smag efter min mening.

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Okay, jeg giver det et forsøg 😀

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lene

    Fantastisk lækre!! Vi dryppede også lidt hvidløgsolie ud over dem, og de smager himmelsk

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kanelsnurrer