2 pizza'er

Masterchef dessert

Hvid chokoladebrownie med brombær og karamelliserede hasselnødder

 photo masterchef-dessert-1_zps659d3e70.jpg

Her er desserten som jeg lavede til Carte D’Or’s Masterchef event.
Hvor jeg jo vandt. Har I hørt det? 🙂 Ellers kan jeg godt lige nævne det een gang til.

Det gode ved den her dessert er faktisk, at den sagtens kan laves dagen før
og anrettes på nul komma fem.
Det var nu ikke lige med i overvejelserne, da jeg lavede den.

 photo masterchef-dessert-2_zps8b72b5b4.jpg

Til ca. 6 personer

Hvid chokoladebrownie

2 æg
100 g sukker
Piskes luftigt

300 g mel
2 dl mælk
Mel og mælk vendes i dejen

150 g hvid chokolade
150 g friske brombær
Hak chokoladen og vend det i dejen sammen med brombær

Kom dejen i en form (ikke for stor) og bag ved 175 grader i ca. 30 minutter.

 photo masterchef-dessert-3_zps2cee5391.jpg

Karamelliserede hasselnødder:

2 dl sukker
60 g hasselnødder
Hæld sukkeret på en pande og varm op.
Hak nødderne. Når sukkeret er smeltet vendes hasselnødderne i sukkeret.
Hæld blandingen ud på bagepapir og køl af, så det bliver helt hårdt.

Anret med et stykke brownie og din favorit Carte D’Or is.
Bræk hasselnødderne i stykker – brug evt. en kniv og drys oven på isen.

   

6 kommentarer

  • Dorthe

    Du laver altså nogle ret lækre ting 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

    Har du præcise mål på formen?? Ville være så synd hvis den gik i vasken 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • byGuldahl

      Undskyld det sene svar, men jeg er lige kommet hjem fra ferie.
      Min form er 25×25 cm, men med meget runde hjørner. Den skal helst ikke være større end det.

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karin

    Jeg synes din blog er fantastisk, brugbar og meget inspirerende.
    Tror du mascarpone isen vil passe til denne ret?

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

2 pizza'er