3 slags aioli

Cantaloupeis med kun 3 ingredienser

 photo CANTALOUPEIS-1_zpsd206ff41.jpg

Jeg har haft 5 dumme oplevelser i denne uge:

· 35 minutters venten på posthuset (nå ja, som der jo altid er og jeg har ingen kø-tålmodighed)

· Det dumme regnvejr aflyste en lille fotoopgave

· En pakke fra ILVA krævede 17 opringninger (og en meget sur tone) inden den dukkede op en hel måned senere

· Kom til at bruge 3000,- på nyt objektiv til kameraet og en del mere på tøj. Ved et frygteligt uheld

· Min frisør har taget glatjernet fra mig og sagt at jeg skal spise piller (=morgenhår den næste måned)

I kan godt høre, jeg har det hårdt, ik 😉

Men weekenden står heldigvis på solskin, familietamtam, besøg hos venner, udflugt i Ree-park, picnic, brunch og måske lige en is eller to.

Så mon ikke de positive oplevelser vinder i sidste ende 🙂

Og nå ja – ny sæson af Orange is the New Black på Netflix. Så er den weekend vist væk.
Kan i øvrigt anbefale serien Orphan black.

 photo CANTALOUPEIS-2_zpsd2326a5b.jpg

Hvem her vidste, at man kunne få en blød og cremet is ud af kun 3 ingredienser? Mega nemt – det er vist min fremtidige is-opskrift.

 photo CANTALOUPEIS-3_zpse385b253.jpg

Ca. 1 liter færdig is

1/2 cantaloupe melon (eller en anden melon)
Skrab kødet ud og blend med en stavblender til det er helt flydende

2,5 dl piskefløde
1 dåse kondenseret mælk
Bland sammen med cantaloupemelonen.
(Hvis mælken har stået i skabet skal du lige stille blandingen på køl i en halv time)
Kør blandingen på ismaskine i 40 minutter.
Fordel i små forme eller 1 stor.

 photo CANTALOUPEIS-4_zps5ae8f7de.jpg

De røde pletter på isen er bare en lille håndfuld hindbær som jeg proppede i. Ingen nødvendighed.

Du kan jo erstatte melonen med alt muligt andet.
Nutella, smeltet chokolade, bær, frugt, vaniljestang og den slags.

 photo CANTALOUPEIS-5_zps9055a3d2.jpg

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

3 slags aioli